Optimizare motor de căutare

Este procesul de afectare a vizibilității unui site web sau a unei pagini web într-un rezultat neplătit al motorului de căutare – deseori denumit „natural”, „organic” sau „câștigat”. În general, pe site-ul anterior (sau mai mare pe pagina cu rezultatele căutării) și, mai frecvent, apare un site în lista cu rezultatele căutării, cu atât mai mulți vizitatori vor primi de la utilizatorii motorului de căutare. SEO poate viza diferite tipuri de căutare, inclusiv căutare de imagini, căutare locală, căutare video, căutare academică, căutare de știri și motoare de căutare verticale specifice industriei.Creste afacerea ta la nivelul următor

MaxWifi poate crește rangul motorului de căutare și traficul de site al oricărei companii. Expertiza oferită de personalul său tehnic și de copywriting permite MaxWifi să satisfacă cu succes nevoile companiilor cu site-uri complexe în industrii competitive.Analiza unui site web

Mai întâi analizăm un site Web, urmat de un plan pas cu pas pentru ca site-ul să comunice mai eficient cuvintele cheie motoarelor de căutare. Scopul nostru final este de a obtine clientilor nostri mai multi vizitatori si o conversie mai mare a vanzarilor si potentialilor clienti.


Optimizarea pe pagină și în afara paginii

Scopul optimizării pe pagină și în afara paginii este generarea unei teme compatibile cu cuvintele cheie direcționate. Motorul de căutare este un robot, nu un om … și, prin urmare, trebuie să urmați procesul nostru dovedit de a educa robotul astfel încât acesta să aducă site-ul dvs. în sus atunci când potențialii clienți caută cuvinte cheie specifice legate de afaceri.
6x
Creștere în clasament în cuvinte


398%
Creșterea traficului organic


1105%
Creșteți in clasamentul Top 10


129%
Creșteți durata viziteiCe SpunClienții


Noi nu oferim numai servicii de SEO și marketing pe Internet, dar oferim și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi designul web prietenos SEO, plătiți pe clic, affiliate marketing, auditul site-urilor web, optimizarea social media, branding și multe altele.


 • Una dintre cele mai bune teme pe care le-am folosit vreodată. Fiecare detaliu minor a fost îngrijit. Designul curat, modern poate fi folosit pentru orice tip de site web. Șablon excelent.

  Vlad Popa
  Vlad Popa
  Cetatea Berarilor
 • Lida ma asistat cu întrebări în ceea ce privește găzduirea web și mi-a oferit o mai bună cunoaștere în mai puțin de o jumătate de oră decât mi-a făcut-o actuala gazdă în toți anii în care am fost cu ei.

  Laura
  Laura
  Mezzaluna

Solicita o Oferta


[contact-form-7 404 "Not Found"]