Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienții lor acolo unde sunt, caracterizând în același timp mărcile lor și extindându-și baza de clienți. Dacă este făcută în mod corect, marketingul social media poate crește și eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale și să stimuleze traficul, conștientizarea, recunoașterea mărcii și bunăvoința. Dacă v-ați confruntat cu strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, vă putem ajuta.
Serviciile noastre


Dezvoltarea strategiei Social Media

Oferim o gamă largă de servicii de consultanță pentru mass-media de mare valoare, prin care vă ajutăm să obțineți rezultate tangibile din activitățile lor de social media.Managementul Reclamelor pe Social Media

Serviciile noastre de publicitate media sociale se dovedesc a accelera creșterea. Prin publicitatea prin intermediul rețelelor sociale, 100% dintre clienții noștri au văzut rezultate.Crearea de Conținut Social Media

Oferim o gamă largă de servicii de scriere și de postare socială pentru a vă ajuta să comercializați direct sau indirect ofertele dvs. prin intermediul mediilor sociale online.
Ce este marketingul social media??

Marketingul social media, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul media social media acoperă în primul rând activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitatea media plătită.


De ce aveți nevoie de un management social media?

 

Clienții dvs. sunt pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania dvs., clienții dvs. folosesc zilnic media sociale. Este important să le păstrați angajați și conectați la marca dvs., astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

 

Există oameni care caută compania dvs.

Dacă compania dvs. oferă un produs sau un serviciu, puteți să pariați că există oameni care vorbesc despre acest lucru și caută companii care oferă acest serviciu. Serviciul nostru de management social media vă va ajuta afacerea să se alăture conversației și să genereze noi clienți.

 

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Trebuie să ascultați ce spun clienții dvs. despre compania dvs. pe social media și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale a ceea ce compania dvs. are de oferit și răspund sincer la observațiile negative.

 

Companiile merită o gestionare profesională in Social Media

Majoritatea proprietarilor de afaceri și managerii de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și o nouă bază de clienți.Ce SpunClientii


Noi nu oferim numai servicii de SEO și marketing pe Internet, dar oferim și o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi designul web prietenos SEO, plătiți pe clic, affiliate marketing, auditul site-urilor web, optimizarea social media, branding și multe altele.


 • Una dintre cele mai bune teme pe care le-am folosit vreodată. Fiecare detaliu minor a fost îngrijit. Designul curat, modern poate fi folosit pentru orice tip de site web. Șablon excelent.

  Vlad Popa
  Vlad Popa
  Cetatea Berarilor
 • Lida ma asistat cu întrebări în ceea ce privește găzduirea web și mi-a oferit o mai bună cunoaștere în mai puțin de o jumătate de oră decât mi-a făcut-o actuala gazdă în toți anii în care am fost cu ei.

  Laura
  Mezzaluna


Solicita oOferta


[contact-form-7 404 "Not Found"]