Planificarea și dezvoltarea site-urilor la preturi accesibile

Proiectarea web este o artă! Design-ul site-ului dvs. web reprezintă viziunea dvs. de afaceri. O zicală bine cunoscută este că „prima impresie este una de durată”. În tehnologiile web, site-ul dvs. este prima entitate care interacționează cu vizitatorul, astfel încât site-ul dvs. să se vorbească singur!

Site-urile pe care le producem sunt curate și proaspete, fiecare proiectat în mod unic. În plus, ne străduim să asigurăm că toate site-urile noastre respectă standardele de accesare solicitate de Consorțiul World Wide Web. Site-urile noastre sunt testate în cele mai frecvent utilizate browsere la diferite rezoluții ale ecranului.
Serviciile Includ


Design Responsive pentru dispozitive Mobile


Analiza concurenței si uzabilitatii


Design de arhitectură informatică


Experiența utilizatorilor (UX)


Strategie de conținut web


Instalare și configurare


Integrare CMS si e-Commerce


Cross Browser and Platform Testing


Întreținere
SERVICII TEME WORDPRESS


Instalarea temelor

Vom instala WordPress și orice temă gratuită sau premium WordPress și vom adauga content demo pentru a simula site-ul de prezentare al temei.


WordPress SEO

Ajutăm bloggerii și proprietarii site-urilor WordPress să sporească vizibilitatea site-ului sau a blogului lor în motoarele de căutare, cum ar fi Google.Dezvoltarea conținutului

Oferim servicii de dezvoltare de conținut web, cum ar fi planificarea conținutului, scrierea și editarea și analiza cuvintelor cheie.


Securitate WordPress

Instalarea WordPress este ușor de realizat. Insa procesul de configurare si gestionare a securitatii pe WordPress nu este la fel de usor.Plug-in-uri premium

Putem instala orice plugin considerati necesar ca suport pentru site-ul Dvs.


Transfer Gazduire WordPress

Vom muta in siguranță întregul site WordPress, e-mailuri și baze de date în noul cont de găzduire.
Sa dam startul la
Proiectul Dumneavoastra


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.


CERE O OFERTA